Stor smag, masser af sundhed!
Brug perlecouscous, der er en pastaart, fuldkornspasta eller kerner som perlebyg, perlerug etc.
4 personer:
1 pose økologisk skyllet og hakket grønkål
chiliflager/røget paprika/cajun krydderi eller Ras El Hanout
2,5 dl ukogt perlecouscous, perlebyg eller lignende
2 avocadoer
1 bk friske ærter
3 store tomater
3 stængler blegselleri
50 g valnødder
1 øko citron
olivenolie, salt, peber, flydende honning
Start med at koge perlecouscous, perlebyg, eller det valgte, efter anvisning på posen. Afkøl.
Kram grønkål med 1/2 dl olie, salt, peber og lidt chili/røget paprika eller lignende.
Læg på 2 plader med bagepapir og bag 15 minutter bed 150 grader. Det skal blive sprødt, men stadig grønt.
Bælg ærterne.
Tag avocado ud af skallen og skær i tern.
Skyl, tør blegselleri og skær i tynde skiver.
Skyl, tør og skær tomater i mundrette bidder.
Hak valnødder groft.
Vend alle ingredienser sammen med let hånd.
Rør olivenolie, sagt og revet skal af en øko citron, salt, peber og honning sammen til en syrlig-sødlig vinaigrette.
Hæld over salaten og vend igen salaten let sammen. Server.
Views: 58