Konceptet bag Kødsnedkeren!
Det er en lille slagterforretning på landet, som værdsætter dyrevelfærd og kødkvalitet!
Alt deres pølsemageri og charcuteri er fremstillet i eget pølsemageri, med kærlighed til dyrene og håndværket.
Kødet kommer primært fra frigående dyr, fra Nordsjælland og Dansk Friland og Velfærdsgrisen.
Citat fra deres hjemmeside:
“Kødsnedkeren leverer suveræn kødkvalitet, ved kritisk at udvælge slagtedyr, der har haft en god og sund opvækst. Køer, kalve, lam, grise & fjerkræ, der har adgang til marker og motion, giver efter Kødsnedkerens mening det bedste kød.
Korrekt modning på krog i kølerum med efterfølgende professionel udskæring vil sikre dig det bedste kød, hver gang du handler. Kødet er dansk – fortrinsvis fra lokale bønder, Dansk Friland & fjerkræ fra Hopballe Mølle!”
Jeg prøvede to af deres produkter i påsken, og det var bestemt godt og anbefalelsesværdigt, og jeg vender tilbage som kunde!
Link: Kødsnedkeren
Views: 41