Surdejsboller:
– øko hvedemel
– øko manitobamel
– øko fuldkorn ølandsmel
– øko sigtemel
– øko kerner: græskar, solsikke, sesam, hørfrø
– øko valnødder
– øko havsalt
– surdej på øko rugmel
– øko rapsolie til smøring af hæveskål
Glutenfri boller:
– øko surdej på havre- og majsmel
– øko sorghummel
– øko majsmel
– øko linsemel
– øko havregryn og havremel
– øko loppefrøskaller
– øko boghvede el. øko hirse
– øko tapiokamel
– øko salt
– øko kerner: sesamfrø, solsikke, græskar, chiafrø, birkes, hørfrø
– øko grønt: rødbede, squash, æble, sød kartoffel, gulerod
Multi-kerne glutenfri rugbrød:
– øko surdej på havre- og majsmel
– øko havregryn
– øko havrekerner
– øko hel hirse og boghvede
– honning
– miso
– øko æbleeddike
– øko rapsolie
– øko salt
– øko loppefrøskaller
– øko teff
– øko hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø
Surdejs rugbrød:
– øko rugmel
– øko knækkede rugkerne
– øko solsikkerkerner
– øko græskarkerner
– øko hørfrø
– øko sesamfrø
– øko chiafrø
– øko havsalt
– surdej på øko rugmel
Knækbrød:
– øko surdej på rugmel
– øko fuldkornsmel
– øko kerner: græskar, solsikke, sesam, hørfrø
– mandler, hasselnødder
– øko havsalt
– bagepulver
– øko rapsolie
Glutenfrit knækbrød:
– øko surdej på havre og majsmel
– øko havremel
– øko hirsemel/boghvedemel
– øko kerner: græskar, solsikke, sesam, hørfrø
– mandler, hasselnødder
– øko havsalt
– bagepulver
– øko rapsolie
Views: 23