4 personers tilbehør:

1 lille spidskål
1 bdt. grønne asparges
1 stor el. 2 almindelig str. avocado
1 fast agurk
basilikumblade
afskallede hampefrø el. sesamfrø
1 øko citron
olivenolie, salt, peber og lidt honning

Trim spidskålet for triste yderblade og snit det så fint.

Skyl og tør asparges. Bræk bunden af og snit i 1 cm stykker.

Skyl og tør agurken, skær i skiver.

Halver avocado, fjern stenen, skær i både og i tern.

Lav citronvinaigrette. Riv skallen af citronen, pres den, bland både skal og sagt med olivenolie, salt, peber og honning til en syrlig vinaigrette.

Læg alle grøntsager smukt i et fad, dryp godt med vinaigrette på, læg friske basilikumblade på, drys med hampe- eller sesamfrø. Server mere vinaigrette til salaten.

Views: 27