En god antiinflammatorisk frokostret, til madpakken eller aftensmad med en god fyldig salat.
12 stk.:
80-100 g røget fisk
2 æg
2/3 dl vand
1 dl. fine havregryn el. fuldkornsmel
2 spsk. nutritional yeast (kan udelades, men tilfører umami)
1/2 ds. bønner
1/2 squash, revet
1 gulerod, revet
salt, peber, 1/2 tsk. hvidløgspulver, 1/2 tsk. løgpulver
Tænd ovnen på 210 grader.
Pisk æg, vand og havregryn sammen.
Tilsæt krydderier og nutritional yeast, og rør.
Tilsæt røget fisk i små stykker, og rør i massen.
Skyl bønnerne og tilsæt dem.
Riv grøntsagerne og vend dem i massen.
Bland alt forsigtigt. Smør muffinsformens huller. Fordel massen i muffinsformens huller.
Bag i 25 minutter.
Views: 25