Nemt og sundt. Kan selvfølgelig også steges på panden.
Version 1, en omelet:
Pisk et æg med 2. spsk. vand, lidt salt og peber.
Smør en dyb tallerken, der kan gå i mikroovn med lidt olivenolie.
Læg bidder af varmrøget laks og babyspinat i tallerkenen, hæld æggemassen over og læg nogle skefulde fetaost på til sidst. Bag 2 minutter ved fuld effekt i 2-2,5 minutter.
Version 2, en omelet:
1 æg piskes med 2 spsk. vand el. mælk/plantemælk, lidt salt og peber.
Smør en dyb tallerken, som kan gå i mikroovn med lidt olivenolie. Læg babyspinat og halve cherrytomater i tallerkenen, hæld æggemassen over, riv evt. lidt parmesanost på og bag ved fuld styrke i 2 minutter.
Omeletterne kan tages over på flad tallerken med en paletkniv.
Views: 22