Radicchiosalat er fyldt med plante-antioxidant på grund af den dybe farve og bitterheden.
4 personer:
2 radicchio salater
1 iceberg salat, romainesalat, el. 2 hjertesalat
1 stor avocado
1 æble
2 ferskner
150 g feta (jeg brugte gedefeta i krydderolie)
50 g solsikkekerner
friske krydderurter
olivenolie, æbleeddike, salt, peber, flydende honning
Rist solsikkekernerne og afkøl.
Snit begge salater i strimler.
Halver avocadoen, fjern sten, tag kødet ud af skallen, skær i tern.
Halver æblet, fjern kernehus, skær i tern.
Skær kødet af fersknerne, skær i tern.
Skær feta i tern/stykker.
Pisk olie, eddike, salt, peber og honning.
Saml salaten:
Salatstrimler i bunden, gem lidt rød salat.
Avocado, æble og ferskenstykker ovenpå. Så feta.
Dryp med dressing. Læg krydderurter og ristede solsikkekerner på, plus lidt rød salat.
Nb: Hvis du undlader feta er salaten fin til et ostebord.
Views: 19