Fyldt med farver og fibre, der booster din sundhed.
4 personer:
1 rødt spidskål
1 lille radicchiosalat
1 fennikel
2 æbler
1 agurk
1 passionsfrugt (kan udelades)
1 øko citron
20 g pistacienødder
olivenolie, spidskommen, chili, salt, peber, flydende honning
Trim spidskålen for kedelige blade og stok. Gør det samme med radicciosalaten. Snit begge dele fint.
Trim fenniklen, halver den, snit den i tynde skiver med kniv eller mandolinjern.
Skær æblerne i tynde skiver eller tern.
Fjerne enderne på bladsellerien og skær i tynde skiver.
Skær agurken i stykker af 6-7 cm og skræl dem i spåner, skræl indtil du støder på blød agurk. Skræl hele agurken på den måde.
Rør dressing af olivenolie, revet skal og saft af citronen, salt, peber og lidt stødt spidskommen og chili.
Rist pistacienødder let og hak dem groft.
Arranger alle grøntsager i en skål eller et fad og hæld dressing på. Pynt med passionsfrugt og pistacienødder.
Views: 51