Omega 3, fibre og masser af C-vitaminer!

4 personer:

2 stk. varmrøgede laksefileter
1 pose øko rucola
1 ds. borlottibønner, hvide bønner el. kikærter
1 fennikel
1 violet gulerod (el. almindelig orange)
1 dl røde druer
1 øko citron
1/2 dl olivenolie
1 bdt. persille el. koriander
salt, peber, lidt honning

Riv øko citronen og pres saften af den. Bland med olivenolie, salt, peber og lidt honning til en syrlig dressing. Hak persille/koriander og bland i dressingen. Åbn dåsen med bælgfrugt og skyl grundigt. Tør i køkkenrulle, og bland med dressing. Sæt til side.

Pil laksekødet af skindene.

Trim fennikel for stængler og evt. yderbladet. Del i skiver og snit på tværts til tynde strimler.

Del vindruerne i halve.

Skræl guleroden og fortsæt med at høvle den i spåner til den er brugt op.

Arranger rucola, fennikel, gulerodsspåner, og marinerede bælgfrugter i et fad. Læg laksestykkerne og vindruer på. Pynt med mere rucola.

Server med godt brød.

Views: 11