Jeg kan kan anbefale at købe alt med kylling online hos www.allegaardenskylling.dk – øko kyllinger af højeste kvalitet, og optimal dyrevelfærd. De har ture over hele landet, hvor man kan afhente sine varer på bestemte adresser, se under producentinfo!

1 pk. kyllingehjerter
(alternativt 1 pk. kyllingelever)
1 bk. rucolasalat
1 lille broccoli (eller 1/2 broccoli)
15 små cocktailtomater
15-20 kalamataoliven
flager af parmesanost
1/2 lille glas kapers
smør
2 spsk. ufortyndet hyldeblomstsaft (eller æbleeddike)
2 tsk. revet ingefær
salt, peber, evt. lidt honning (sukrin)
olivenolie, evt. lidt olie-eddike dressing

Rengør kyllingehjerterne.

Steg dem i smør i 10 minutter ved middel varme, krydr dem med godt med salt og peber. Efter 8-9 minutter hældes ufortyndet hyldeblomssaft og revet ingefær ved, og steges med nogle minutter. Afkøles så.
Skyl salaten og tør den i et viskestykke. Skær evt. salaten i mindre stykker.

Del broccolien i små buketter, skær evt. stængel i skiver. Læg buketterne i en sigte. Kog en kedel vand og overhæld buketterne med det kogende vand. Skyl med iskoldt vand og dup buketterne tørre.
Skyl og tør tomaterne, og skær dem i halve.

Læg rucolasalaten i bunden af et fad, læg broccolibuketter oven på, så tomater og kalamataoliven, derefter de stegte hjerter med snask fra panden, og til sidst kapers og parmesanflager efter smag.
Server evt. lidt god olivenolie eller olie-eddikedressing til salaten, som den enkelte spisende selv kan hælde på. .

Hits: 61