Lækkert til brunch eller eftermiddagsservering! Sødt uden megen sukker, så det passet på dit blodsukker!

Vafler:
2,5 dl mel
2 spsk. sukker (kan udelades)
1 tsk. bagepulver
1 strøget tsk. fint salt
2,5 dl mælk
2 æg (3 hvis de er små)
75 g smeltet smør

Tænd vaffeljernet.

Bland mel, bagepulver og salt.
Pisk æg og mælk skummende, bland melblandingen i og rør forsigtigt det smeltede afkølede smør i.

Smør evt. dit vaffeljern med lidt smør eller olie.
Bag vaflerne og hold dem lune og sprøde i ovnen på 80 grader på en rist, efterhånden som de bages.

Citroncreme:
2,5 dl piskefløde
2,5 dl Skyr
4 spsk. flormelis (kan erstattes af steviadråber)
1spsk. frisk revet citronskal af øko citron
saft af 1 citron

Pisk fløden halvstiv.
Tilsæt skyr, frisk revet citronskal, citronsaft og flormelis og pisk igen til en fluffy konsistens, smag til med flormelis.

Server vafler og creme sammen, plus eventuelt lidt hakket frisk mynte!