Glutenfri!

Kagen er lækrest med mandelmel, men fungerer fint med havremel.

Hver portion tager et par minutters arbejdstid.

Pr. kop:

3 spsk. mandel- eller havremel (blendede havregryn er fint)

1 spsk. kakao

1 spsk. olivenolie

1 spsk. flydende honning

1/4 tsk. bagepulver

1 æg

et nip fint salt

lidt vaniljepulver eller vaniljesukker

Smør en ramakin eller et krus med lidt olivenolie.

Bland de tørre ingredienser i kruset eller en lille skål. Tilsæt æg, olie og honning og rør det hele godt sammen.

Bag i mikroovn på max styrke 60 sekunder, hvor kagen hæver meget op. Tjek at den er begyndt at blive fast og giv den så 15-30 sekunder mere. Den må godt være lidt svampet!

Gentag proceduren til alle spisende.

Server gerne med lidt is, flødeskum, skyr eller creme fraiche.

Views: 26