Det er bare så dejligt at spise en salat, der knaser godt i munden. Det gør denne salat, og så er den ud over de gode langsomme kulhydrater fyldt med fibre, sundt fedt og gode proteiner!

1 spidskål
2 syrlige æbler
1 pose sugar snaps
2-3 stængler blegselleri
50 g mandler
8 dadler uden sten
50 g blåbær
Dressing: olivenolie, salt, peber, saft og skal af en øko citron, flydende honning

Rist mandlerne og sæt til afkøling.

Del spidskålet i to. Fjern stokken.
Skær i skiver på langs og snit i fine strimler på tværs.
Skyl blegselleri, æbler, blåbær og ærter og tør det.
Del æblet, fjern kernehuset, skær i både og i tern.
Fjern eventuelt kedelige ender fra blegselleristænglerne, skær på langs, hvis de er meget tykke. Skær i fine både.
Skær sugar snaps på langs til fine strimler.
Striml dadlerne på langs.

Læg alle elementer pænt i et fad. Gem lidt blåbær.

Pisk dressing. Hæld noget over salaten, server resten til.
Pynt med mandler og blåbær.




Views: 9