Til 2-3 personer (10 deller):
1 ds. økologiske kikærter (eller 300 g mosede kolde, kogte kartofler)
1,5 dl 16% revet mozzarellaost + 1 spsk. revet parmesan (umami smag)
4 kugler frossen spinat (elller grønkål, optøet og knuget helt fri for væde, eller et bundt persille eller 2 håndfulde babyspinat)
2 tsk. fint havsalt og friskkværnet sort peber
1 dl øko havregryn med top på
2 øko æg
Hæld alt i din foodprocessor og kør til en grov fars.
Varm en mellemstor stegepande op med smør eller kokosolie, sæt farsen på panden med en ske som deller.
Tryk dellerne lidt flade, og steg dem 5 minutter på hver side ved middel varme. De skal stege i godt med fedtstof, så de ikke hænger i panden.
Spis med salat til, eventuelt små smørristede kartofler.
Smager godt kolde!
Views: 25