Fiberrige, naturligt søde, påvirker ikke blodsukkeret. Gode som mellemmåltid i institution, skole, arbejde.
12-15 stk.
2 æg
2-3 store gulerødder (ca. 250 i alt, kan erstattes helt eller delvist af squash)
1/2 bk. blåbær
200 g havregryn
50 g mandler
1 spsk. Maizena (for sprødhed)
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker, se hos Urtekram, Mill og Mortar, dr. Øtker)
Tænd ovnen på 200 grader.
Riv gulerødderne.
Blend havregryn og mandler til en grov mel.
Rør æg, mel, revne gulerødder, Maizena. salt og vanilje sammen.
Vend blåbærrene forsigtigt i.
Form cookies, vælg selv størrelsen, på en bageplade med bagepapir ved hjælp af en ske. Glat dem.
Bag cirka 20 minutter. Tjek at de er helt faste, ellers bag 5 minutter mere. De bliver aldrig helt sprøde, men faste med sprøde kanter.
Afkøl, opbevar i plastbøtte. Kan opvarmes kort på brødrister for mere sprødhed efter opbevaring.
Views: 42