Antiinflammatorisk. Masser af fiberrigt grønt, protein og sundt fedt!
4 personer:
400 g søde kartofler
400 g kartofler
1 stort rød peber
1 squash
1 fennikel
1-2 løg
250 g cherrytomater
1 ds. afdryppede bønner/kikærter, 250-300 g tofu el. tempeh eller 1 stort kyllingebryst i tern
50 g cashewnødder
olivenolie, salt, peber, hvidløgspulver, chili
Tænd ovnen på 210 grader.
Klargør alt grønt, skær i mundrette bidder eller strimler. Vend med olie og krydderier inkl. tomater, bælgfrugt/tofu/tempeh/eller kyllingebryst i tern.
Læg på en bageplade med bagepapir og bag 15 minutter. Læg cashewnødder på og bag endnu 10 minutter.
Server med friske krydderurter, som koriander, persille eller basilikum.
Views: 48