En skøn salat som tilbehør eller let ret med lidt brød til!
salat:
1 pose rucola
100 g friske jordbær
100 g friske hindbær
150 g gedeost, gedefeta eller anden feta
1 lille rødløg
dressing:
75 g rå cashewnødder
1 spsk. Dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. mild eddike
1/2 dl ekstra jomfru olivenolie eller olivenolie med citron
salt, peber
Rucola skylles og tørres omhyggeligt.
Jordbær og hindbær skylles og tørres forsigtigt.
Stilkenden på jordbær fjernes og de skæres i tykke skiver.
Løget pilles og skæres i ultra tynde skiver, gerne på mandolin.
Gedeost skæres i skiver, bruges feta skæres i tern.
Alt blandes med let hånd.
Cashewnødder ristes og afkøles.
50 g nødder blendes med de øvrige ingredienser til en tyk dressing. Smag til.
Dryp lidt dressing på salaten og server resten til. Pynt evt. med de resterende cashewnødder.
Views: 15