Æggemuffins 12 stk.:

8-12 æg, afhængig af ønsket størrelse på muffins
cirka 1 dl vand eller mælk
kogte kikærter
frisk spinat
12 cherrytomater
12 stk. 2×2 cm brie eller feta ost
salt, peber

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg med salt, peber og vand/mælk. Pas på med for meget væske, brug blot lige nok til at gøre æggemassen flydende og lind til påhældningen i forme.

Smør evt. dine muffinhuller.

Læg 6-8 kikærter, lidt spinat, 1 tomat og et stykke ost i hvert hul. Hæld æggemasse over.

Bag dine muffins ca. 20 minutter til de er faste. De er fryseegnede.

Her er de serveret med en salat af rucola, revet gulerod, blåbær, cashewnødder, krydderurter og lidt vinaigrette.

Views: 75