Alt i et fad er et princip, der gør madlavning lettere og mere klimavenlig!

Kan spises på lchf og keto diæt med kartoffelalternativ, se opskrift!

Opskrift til 4:
1 kyllingebryst pr. spisende (jeg brugte kyllingebryst med seranoskinke fra min slagter)
1 blomkål
8-10 kartofler (selleri, pastinak, persillerod, kina radisse, græskar)
1 bakke cherrytomater
krydderier, se nedenfor…
evt. også nogle af følgende grøntsager: squash, kål, græskar, løg, porrer, peberfrugt, gulerødder, rodfrugter…

Skær alle rengjorte grøntsager i store tern.

Vend dem i en skål med en god øko olivenolie (ell. rapsolie) og med salt, peber, plus enten:
grønne krydderier som oregano, basilikum, timian (friske eller tørrede urter)
ell. karry, gurkemeje, ell. paprika (gerne røget), Ras Al Hanout, chili, spidskommen, stødt koriander, hvidløgs- eller løgpulver ….
evt. revet citronskal (øko), hvis du kan lide det, revet hvidløg, hakket persille…

Læg kyllingebryster og krydrede grøntsager i et smurt ovnfast fad. Bag cirka 30 minutter ved 210 grader over-under varme. Hvis det ikke får farve nok, så skift til varmluft de sidste 10 minutter.


Views: 34