Mættende og nærende salat med langsom “kålhydrat”, edamamebønner og sorte bønner!
1/2 øko blomkål
lille øko broccoli
1 lille løg
2 nektariner
1/2 ds sorte bønner
100 g edamamebønner
150 g feta
frisk basilikum
8 cherrytomater
olivenolie
hindbær eller æbleeddike
1 fed hvidløg
salt, peber, chiliflager eller chilisauce
lidt flydende honning
Hæld kogende vand over edamame bønnerne, lad dem stå og optø. Hæld vandet fra og afkøl.
Hæld de sorte bønner i en sigte, skyl godt og afdryp.
Skær trimmet blomkål og broccoli i små mundrette bidder.
Halver nektarinerne, fjern stenen, skær i små tern.
Pil løget og skær i små bitte tern.
Bland grøntsager, nektarin, løg, edamame og bønner.
Blend tomat, hvidløg, eddike, krydderier og honning til en salt-sødlig dressing. Hæld noget på salaten og server resten til.
Læg smuldret feta og basilikumblade på, og server.
Views: 84