4 personer

Kyllinge-kødboller:
350 g hakket kyllingekød
350 g revne grøntsager
1 revet el. finthakket løg
2 fed hvidløg
salt, peber

Rør alt sammen, form små kødboller, som steges på panden i olie på nogle minutter på alle sider til sprøde og stegte.

Bowl:
quinoa
nye kartofler
feta
vandmelon
løg
tapastomat el. anden tomat med stor smag

Kog quinoa efter anvisning på posen. Afkøl let og bland op med lidt salt, peber, lidt riseddike og en anelse honning.

Kog ny kartofler i tern 5 minutter i vand med godt med salt. Afkøl let og steg semi-sprøde i olie med salt og peber.

Skær vandmelon i tern.

Hak løg fint, og vend med melonerne.

Skær feta i tern.

Del tomater i halve og udtag kernerne. Skær i store tern. Drys med lidt urtesalt.

Arranger alt i skåle med krydderurter.

Views: 33