Her var hvad køleskabet muliggjorde til salatskålen sidste søndag. Ikke ringe!

1/2 blomkål
8 kolde kartofler
2 håndfulde revet gulerod
1 dl mørke kernefri mørke vindruer
1 håndfuld cashewnødder (neutrale)

Tilsæt også gerne nogle halve cherrytomater, hvis du har det.

Dressing:
1/2 dl koldpresset rapsolie
1/2 dl mild æbleeddike eller saften af en citron + revet skal af citronen
salt, peber og 1 spsk. honning

Skær blomkålen i små tynde skiver (mundrette)
Skær kartoflerne i skiver.
Halver vindruerne.
Hak cashewnødderne groft.

Bland blomkål, kartofler, vindruer, nødder og revet gulerod i en salatskål.
pisk dressingen sammen, hæld over, bland med let hånd og server.
Passer godt til både deller, gode pølser eller som en ekstra vegetarret.

Hits: 2