En ret med en fornuftig ernæringsprofil, når der anvendes fuldkornspasta. Mætter og glæder tarmen!
Kan være en hovedret med fuldkornsbrød og pesto til, eller tilbehør.
4 personer:
400 g fuldkornspasta (ikke fuldkorn på billedet, grundet en fejlleverance fra min leverandør)
1-2 dl kogt quinoa (min var sort, farven betyder ikke noget her)
10-12 tørrede usvovlede abrikoser
10 soltørrede tomater
1 lille glas kapers
20-25 gode oliven
1 skalotteløg
fetaost
basilikumblade
olivenolie, salt, peber, mild eddike, lidt flydende honning
Kog pastaen efter anvisning på posen og afdryp i sigte. Dryp lidt olivenolie på, rør rundt og afkøl.
Kog og afkøl quinoa.
Snit soltørrede tomater og abrikoser i strimler.
Pil løg og skær det i meget fine tern.
Afdryp kapers og oliven i en sigte.
Rør olivenolie, eddike, salt, peber og lidt honning til en syrlig dressing.
Bland alle ingredienser med dressing, minus feta og basilikum.
Afslut med feta og basilikumblade.
Views: 6