Kyllingehjerter, før de er rensede!

Kyllingehjerter er en lille delikatesse, ikke så kendt og anvendt, men det er synd, for det er en både sund og herlig spise. Her brugt i en lille og enkel forret.


300 g kyllingehjerter
20 g smør
2 spsk. kraftig honning
salt og peber
strimler af soltørret tomat
bagt squashtern af 1/2 lille squash

Rens kyllingehjerter for fedt og eventuelle sener. Skyl og tør dem i køkkenrulle.

Brun 20 g smør, og smid hjerterne på panden. Krydr med salt og peber og steg hjerterne ca. 5 minutter ved middelvarme, tilsæt så honning og steg yderligere 2 minutter. Sluk for panden og afkøl hjerterne i panden.

Skær 1/2 delen af en lille squash over på langs og del yderligere på langs til i alt 4 lange stykker. Skær så i tern. Steg ternene på en tør pande i et par minutter, eller bag dem 10 minutter ved 220 grader. De skal blive lidt bløde og få brune pletter.

Lav spyd med de afkølede hjerter, soltørret tomat i strimler eller stykker og de bagte squashtern.

Her er kyllingespyddene til højre, serveret sammen med fyldte portobellosvampe.

Views: 32