Overnight oat, eller køleskabsgrød, er en hurtig og sund morgenmad med mange plantefibre!

1 portion:
1 dl fine havregryn, eller halvt fine og halvt grove gryn
1 spsk. chiafrø
1 dl mælk (komælk eller plantemælk)
1 dl skyr, neutral eller med vanilje (ikke frugt, der er alt for meget sukker i)
1/2 sharonsfrugt
1 håndfuld blåbær
1 spsk. græskarkerner

Aftenen før:
Rør havregryn, chiafrø, mælk og skyr sammen i et glas eller en lille skål.
Ønskes en sødlig grød (og du ikke bruger vaniljeskyr) kan du tilsætte 5-6 dråber stevia eller 1-2 tsk. flydende honning.
Dæk dit glas/skål med et låg eller plastfolie.
Sæt glas/skål i køleskabet til næste morgen.

Morgen:
Rør i køleskabsgrøden, tilsæt eventuelt lidt mere mælk, hvis du ønsker en mere lind konsistens.

Skær sharonfrugt i tern.
Læg sharonfrugt, blåbær og græskarkerner på grøden.

Spis straks eller tag grøden med på farten.