Så skal der gang i opskrifter med hyldeblomst – sommerens guld!
Kokosmælken i denne smoothie sikrer et stabilt blodsukker trods sukker fra hyldeblomstsaften.

4 glas:
500 g jordbær, friske eller frosne
1 ds. kokosmælk, ell. 1/2 l plantemælk, ell. komælk
1/2 dl ufortyndet hyldeblomstsaft (alternativt vand med citronsaft og honning/agavesirup til en syrlig-sød drik).
2 små modne bananer, friske eller frosne – drikken bliver tykkest med frosne elementer

Bruges frisk ufrossen frugt skal der tilsættes en håndfuld isterninger!

Fjern den grønne blomst fra jordbærrene, hæld dem i blenderen. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend. Server kold!

Variation:
Smid en håndfuld basilikumblade eller citronverbena med i blenderen. Det giver en let krydret tone i smoothien.

Views: 48