Super sundhedsprofil, smagfuld, bæredygtig ret! Kan være gluten- og laktosefri.
Spis en eller to pr. spisende, suppler med brød, salat, humus, guacamole…
4 “reder”:
4-500 g fintsnittede og revne grøntsager, her er valgt spidskål, rød peber, gulerod og krydderurt
1 dl mælk/plantemælk el. tynd yoghurt
1 dl hvedemel el. glutenfrit mel
2 tsk. fint salt, friskkværnet peber + evt. chiliflager, løg og hvidløgspulver
4 æg
Tænd ovnen på 200 grader.
Snit dine grøntsager fint eller riv dem groft. De må ikke blive våde.
Rør hvedemel og mælk med salt og peber. Vend grøntsagerne og eventuelle krydderier heri, og fordel massen som fire reder på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag rederne 15 minutter eller til de er faste og har lidt sprødhed i kanterne.
Tag bagepladen ud og slå forsigtigt et æg ud i hver rede. Drys salt og kværn peber over.
Sæt tilbage i ovnen og bag omkring 10 minutter eller den tid det tager at få den æggekonsistens du kan lide!
Views: 21