Ret billig, grøn, sund og fiberrig aftensmad!
6-8 øko æg
1 dl mælk eller vand
2 dl brødkrumme
1 broccoli
2,5 dl friske eller optøede ærter
4 forårsløg
1 blok halloumiost
salt, peber
Tænd ovnen på 200 grader.
Trim broccoli, skær i små buketter. Fjern den groveste del af stokken, skræl resten og skær i skiver.
Bælg eller optø ærterne.
Trim forårsløg og skær i skiver, både grøn og hvid del.
Opvarm lidt olivenolie i en tykbundet gryde eller pande og sauter broccoli og forårsløg et par minutter.
Smør et ildfast fad, hæld sauterede grøntsager og ærter heri.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Rør brødkrumme i.
Skær halloumiost i mundrette bidder. Læg bidderne ovenpå grøntsagerne.
Hæld æggemassen over grøntsagerne.
Sæt æggekagen i ovnen og bag 25-30 minutter til den brun og sprød.
Serveres straks, men rester er gode i madpakken!
Views: 27