

Velkommen til ”Sund mad – Sundt liv”
Jeg er sundhedsformidler med speciale i kulinarisk sundhed.
Mad i den sunde udgave kan forebygge og helbrede sygdom. Måltiderne skal dog også opleves nydelsesfulde, for at blive den valgte vej til sundhed.
Det kan jeg hjælpe dig med!
Mine opskrifter er smagfulde, antiinflammatorisk, årstidsbestemte og klimavenlige – og kan hjælpe dig til et bedre fysisk og psykisk helbred.
Mette Lund
Granola uden raffineret sukker!
Granola, sødet med banan og iblandet mandler, kerner og kakao nibs. Blodsukkervenlig, fiberrigt, med resistent stivelse og sundt fedt, godt til...
Glutenfri surdej!
Sådan får du en glutenfri surdej! Du skal bruge et helt rent glas. Dag 1 2 dl vand (stuetemperatur, gerne mindst 25 grader) 1 tsk. honning 1 tsk....
Spis surdejbrød, det er både super smagfuldt, og en rigtig sundhedsbooster!
Sundhedsnørderi: Det er vigtigt at spise meget plantebaseret mad, og her hører korn under. Nå du fermenterer korn med vand og salt, så nedbrydes...
Surdejsbrød kan styrke vores gode tarmflora og immunsystem!
Surdejsbrød bagt på økologisk pesticidefri mel, fuldkorn og kerner supporterer god tarmflora og et effektivt immunsystem! "Surdej er levende, og en...
Sund & surdej bageriet!
Jeg har et lille hjemmebageri, som supplement til Sund mad sundt liv. Her kan man købe hjemmegjort, økologisk og bæredygtigt brød. Ingen...
Sådan starter og vedligeholder du en surdej!
Du laver en modersurdej/grundsurdej, som du tager lidt af og opfrisker hver gang du vil bage. Når du har taget af starteren flere gange, og den...
Superfoods, der beskytter dig mod sygdom, findes ikke!
Der findes fødevarer med mange ønskværdige helse-egenskaber, som kan styrke dit helbred, men der findes ingen fødevarer, der solo kan ændre...
Salat som tilbehør til grill eller andre sommerretter!
Fyldt med farver og fibre, der booster din sundhed. 4 personer: 1 rødt spidskål 1 lille radicchiosalat 1 fennikel 2 stængler bladselleri 2 æbler 1...
Om mig
Jeg er uddannet til at hjælpe mennesker til større livskvalitet via velsmagende og anti-inflammatoriske kost.
Uddannelse: lærer, holistisk sundhedsvejleder med en funktionel tilgang til sundhed, og stress-traume konsulent.
Desuden har jeg personlig erfaring med at spise mig ud af allergi, histaminintolerance, traumer og stress.
Du kan læse mere om mine kompetencer under “Min vision, mission og hjørnestenene i mine antiinflammatoriske kost- og livsstilsråd”.
Views: 20213