Surdejsboller:
– øko hvedemel
– øko manitobamel
– øko surdej af rug
– øko havsalt

OG 100 g enten:
– øko fuldkorn ølandsmel
– øko fuldkorn speltmel
– øko sigtemel

Og kerner, enten
– øko kerner: græskar, solsikke, sesam, hørfrø, birkes, hirse
– eller øko nødder
OG
– øko rapsolie til smøring af hæveskål

Glutenfri boller:
– øko surdej på havre- og majsmel
– øko sorghummel
– øko majsmel
– øko linsemel
– øko havregryn
– øko loppefrøskaller
– øko boghvede- el. hirsemel
– øko tapiokamel
– øko salt
– øko kerner, enten: sesamfrø, solsikke, græskar, chiafrø, birkes, hørfrø

Glutenfri surdejs multikernerugbrød:
– øko surdej på havre- og majsmel
– øko havregryn
– øko havrekerner
– øko hel hirse og boghvede
– honning
– glutenfri miso
– øko æbleeddike
– øko rapsolie
– øko salt
– øko loppefrøskaller
– øko teff
– øko solsikkerkerner/græskarkerner/hørfrø/sesamfrø/chiafrø
– øko tamari

Surdejs multikernerugbrød:
– øko rugmel
– øko hele rugkerne
– øko solsikkerkerner/græskarkerner/hørfrø/sesamfrø/chiafrø
– øko hel hirse og boghvede
– øko havsalt
– surdej på øko rugmel
– honning
– miso
– tang
– tamari

Knækbrød:
– øko surdej på rugmel
– øko fuldkornsmel
– øko kerner: græskar, solsikke, sesam, hørfrø
– mandler, hasselnødder
– øko havsalt
– bagepulver
– øko rapsolie


Views: 39