Det gode liv ♥

Jeg har en udogmatisk tilgang til sundhed, så du vil ikke finde opskrifter på et godt liv her på hjemmesiden, men i stedet indlæg der måske kan få dig til at tænke kreativt på, hvad der godt og sundt for dig og din familie.
Udgangspunktet for mit arbejde er bio-individualitet, at det enkelte menneske selv skal mærke efter, hvad der er godt for dem. Men vi lærer ikke nødvendigvis at mærke efter, hvad der er sundhed og trivsel hos os selv i en tid, hvor sundhedsvæsnet har mere fokus på at kurerer sygdom end på at fremme sundhed. – Det udfordrer jeg med mine indlæg her!

Histaminintolerance!

Histaminintolerance!

Hvad er histamin? Histamin er et molekyle, der bruges til kommunikation i både hjernen og kroppen. Histamin dannes af en masse forskellige celler i kroppen og har mange forskellige funktioner, alt...

læs mere
Følg mig på:

Kategorier

Arkiv

Kategorier

Arkiv