Det gode liv ♥

Jeg har en udogmatisk tilgang til sundhed, så du vil ikke finde opskrifter på et godt liv her på hjemmesiden, men i stedet indlæg der måske kan få dig til at tænke kreativt på, hvad der godt og sundt for dig og din familie.
Udgangspunktet for mit arbejde er bio-individualitet, at det enkelte menneske selv skal mærke efter, hvad der er godt for dem. Men vi lærer ikke nødvendigvis at mærke efter, hvad der er sundhed og trivsel hos os selv i en tid, hvor sundhedsvæsnet har mere fokus på at kurerer sygdom end på at fremme sundhed. – Det udfordrer jeg med mine indlæg her!

Min vision, mission og hjørnestenene i mine antiinflammatoriske kost- og livsstilsråd!

Min vision, mission og hjørnestenene i mine antiinflammatoriske kost- og livsstilsråd!

MØD MIG, MIN VISION, MISSION OG DEN FAGLIGHED MINE OPSKRIFTER, ARTIKLER, BØGER OG ONLINE UNIVERS HVILER PÅ! Jeg vil gerne gøre verden til et sundere og grønnere sted, og har en overordnet vision og...

læs mere
Lykkes det ikke at gennemføre kostomlægninger, slankekur eller andre forsøg på at få et bedre helbred?

Lykkes det ikke at gennemføre kostomlægninger, slankekur eller andre forsøg på at få et bedre helbred?

Det kan være fordi, at mange kure og livsstilsomlægninger ikke tager højde for, at en del mennesker har komplekse helbredsudfordringer, der giver en problemer med at lykkes i en one-size-fits-all...

læs mere

Hits: 352