Det gode liv ♥

Jeg har en udogmatisk tilgang til sundhed, så du vil ikke finde opskrifter på et godt liv her på hjemmesiden, men i stedet indlæg der måske kan få dig til at tænke kreativt på, hvad der godt og sundt for dig og din familie.
Udgangspunktet for mit arbejde er bio-individualitet, at det enkelte menneske selv skal mærke efter, hvad der er godt for dem. Men vi lærer ikke nødvendigvis at mærke efter, hvad der er sundhed og trivsel hos os selv i en tid, hvor sundhedsvæsnet har mere fokus på at kurerer sygdom end på at fremme sundhed. – Det udfordrer jeg med mine indlæg her!

Sundheds-selv-test!

Sundheds-selv-test!

Selvtest din generelle sundhed. Forhåbentlig giver spørgsmålene dig nogle sundhedsovervejelser med på vejen, som du kan arbejde med. Testen indeholder også mine bud på, hvilke sundhedsvalg du bør...

læs mere
Histaminintolerance!

Histaminintolerance!

Hvad er histamin? Histamin er et molekyle, der bruges til kommunikation i både hjernen og kroppen. Histamin dannes af en masse forskellige celler i kroppen og har mange forskellige funktioner, alt...

læs mere
Følg mig på:

Kategorier

Arkiv

Kategorier

Arkiv